Starters

Starters worden bij de start van de onderneming geconfronteerd met tal van zaken, waaronder administratieve- en fiscale verplichtingen. Wij helpen de startende ondernemer hierbij.

Goede voorlichting bij de start van uw onderneming maakt de kans op succes vele malen groter. Is uw plan haalbaar? Welke rechtsvorm (eenmanszaak,VOF of BV) krijgt de onderneming? Financiering? Deze facetten komen aan bod in een ondernemingsplan. Dit is niet verplicht, maar soms wel gewenst. Wij kunnen u uiteraard hierbij helpen!

De administratieve- en fiscale verplichtingen van een starter zijn natuurlijk gelijk aan die van een bestaande ondernemer. U dient een administratie bij te houden, deze te bewaren en op tijd uw fiscale aangiften in te dienen. Als starter heeft u mogelijk wel recht op kleine voordelen als de startersaftrek.

Wij als administratiekantoor zijn van alle ins-en-outs op de hoogte waardoor u zeker weet dat u niets misloopt en alles goed geregeld is. In een gratis startersgesprek nemen wij graag alles met u door.

Meer weten of kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!